Krabbenpoten met dragon

Ingrediënten

  • 16 krabbenpoten (voor 2 personen)
  • visbouillon (zoveel als nodig om de poten onder water te zetten)
  • 100 gr. roomboter
  • scheut olijfolie
  • 3 tenen knoflook (geperst)
  • bosje platte peterselie (fijngesneden)
  • 2 handenvol verse dragon
  • peper en zout naar smaak
  • grote soeppan
  • hamer
  • kreeftenvorkjes

 

Bereiding

Krabbenpoten. Wow!! Binnen een kwartier klaar en kost bijna niets. Lekker eten: 16 poten voor 2 personen. Meer mag.

  • Poten afspoelen.
  • 8 minuten koken in bouillon.
  • Afgieten en kneuzen met een hamer.

Saus

Alles over de poten en husselen: 100 gram roomboter, flinke scheut olijfolie, 3 tenen knoflook geperst, bosje platte peterselie fijngesneden, 2 handenvol dragon, peper en zout naar smaak.

De dragon maakt het gerecht. Gekookte krabbenpoten tot max. 5 minuten in de saus doorgaren. Serveren met citroenparten. Lekkerrr!!