Ingrediënten
- 16 krabbenpoten (voor 2 personen)
- visbouillon (zoveel als nodig om de poten onder water te zetten)
- 100 gr. roomboter
- scheut olijfolie
- 3 tenen knoflook (geperst)
- bosje platte peterselie (fijngesneden)
- 2 handenvol verse dragon
- peper en zout naar smaak
- grote soeppan
- hamer
- kreeftenvorkjes
Bereiding
Krabbenpoten. Wow!! Binnen een kwartier klaar en kost bijna niets. Lekker eten: 16 poten voor 2 personen. Meer mag.
- Poten afspoelen.
- 8 minuten koken in bouillon.
- Afgieten en kneuzen met een hamer.
Saus
Alles over de poten en husselen: 100 gram roomboter, flinke scheut olijfolie, 3 tenen knoflook geperst, bosje platte peterselie fijngesneden, 2 handenvol dragon, peper en zout naar smaak.
De dragon maakt het gerecht. Gekookte krabbenpoten tot max. 5 minuten in de saus doorgaren. Serveren met citroenparten. Lekkerrr!!